top of page

Ta kontakt

Kontakt oss så vi kan finne ut hvordan vi kan hjelpe deg.  Flere av våre pasienter har lang reisevei, og foretrekker derfor å få rådgivende behandling per telefon eller videosamtale.

Bruk skjemaet for å ta kontakt

Takk for at du tar kontakt!

Personopplysningene brukes kun til å gi tilbakemelding på din henvendelse og oppbevares sikkert. Ikke skriv sensitiv informasjon i meldingsfeltet. Du kan når som helst be om å bli slettet fra vårt system.

Telefon

E-post

Besøksadresse
 

Audiopedagogen.no

Sandvika Storsenter

Sandviksveien 174

1337 Sandvika. 

Merk: Vi holder til i ny del av senteret i helseavdelingen 4. etg - vegg i vegg med Sats treningssenter. Heis direkte opp til 4.etg fra parkeringsanlegg i underetasjene. Fra 1.april flytter vi til Rådmann Halmrasts vei 4, 1337 Sandvika

Postadresse for henvisninger til oss

Audiopedagog Reidun Heikvam MNAF

Pilestredet Park 1

0176 Oslo

Fra 1.april  er vår postadresse:

Audiopedagogen.no

Rådmann Halmrasts vei 4

1337 Sandvika

Finn frem

Audiopedagogen.no er lokalisert på  Sandvika Storsenter i helseavdelingen i 4. etasje. Sandvika storsenter har enkel adkomst med bil 15 min. fra Oslo (E18), og 30 min. fra Drammen. Senteret har tre timers gratis parkering. Det er kort vei fra togstasjon (lokaltog og regionstog), og stor busstasjon i Sandvika.

 

Flere av våre pasienter foretrekker telefon eller videosamtale som konsultasjonsplattform, og på den måten dekker vi hele landet. Vi benytter samtaleplattformer som er anbefalt av Helsedirektoratet. Pasienten får lenke tilsendt av audiopedagogen før timens begynnelse. Ingen installering av programvare er nødvendig, kun sørg for godt nett, rolige omgivelser og evt headset med mikrofon.

bottom of page