top of page

Ta kontakt

Kontakt oss så vi kan finne ut hvordan vi kan hjelpe deg.  Flere av våre pasienter har lang reisevei, og foretrekker derfor å få rådgivende behandling per telefon eller videosamtale.

Din lege finner oss på Norsk helsenett og kan sende henvisninger elektronisk til oss. (HER-ID 184443)

Finn frem

Audiopedagogen.no er lokalisert på i gamle sentrum av Sandvika by.  Sandvika sentrum har enkel adkomst med bil 15 min. fra Oslo (E18), og 30 min. fra Drammen. Senteret har to timers gratis parkering. Det er kort vei  til oss fra togstasjon (lokaltog og regionstog), og stor busstasjon i Sandvika. Biler kan kjøre helt opp til inngangen og det er noen få korttidsparkeringsplasser i gaten. Vi har heis i bygget og er i 3.etg.

 

Flere av våre pasienter foretrekker telefon eller videosamtale som konsultasjonsplattform, og på den måten dekker vi hele landet. Vi benytter samtaleplattformer som er anbefalt av Helsedirektoratet. Pasienten får lenke tilsendt av audiopedagogen før timens begynnelse. Ingen installering av programvare er nødvendig, kun sørg for godt nett, rolige omgivelser og evt headset med mikrofon.

Bruk skjemaet for å ta kontakt

Takk for at du tar kontakt!

Personopplysningene brukes kun til å gi tilbakemelding på din henvendelse og oppbevares sikkert. Ikke skriv sensitiv informasjon i meldingsfeltet. Du kan når som helst be om å bli slettet fra vårt system.

Telefonnummer for informasjon

E-post

Adresse
 

Audiopedagogen.no

Rådmann Halmrasts vei 4

1337 Sandvika. 

Det er parkering ved rådhuset under E18 og i gammel del av Sandvika Storsenter, 2-3 minutter å gå derfra til oss. Vi ligger i krysset av Rådmann Halmrasts vei og Kinoveien.

To minutter å gå fra Sandvika togstasjon og bussterminal. Taxi kan kjøre til døren. Noen få korttidsparkeringer rett utenfor oss i Kinoveien.

bottom of page