top of page

Om audiopedagogene våre

Reidun Heikvam

Gründer og daglig leder av audiopedagogen.no.

Vertinne i podcasten Pedagog med høye hæler.

I tillegg til mange års erfaring fra egen praksis med behandling av øresus og lydoverfølsomhet, har jeg solid erfaring som foredragsholder for rehabiliteringssentre, sykehus, interesseorganisasjoner og lokallag, skoler og foreninger.

Jeg er opptatt av at mennesker skal delta i sitt eget liv, snarere enn å bli en passiv aktør som bare venter på at noe skal skje. Dette er grunnbjelken i min praksis og jeg bruker lang tid med hver enkelt pasient for å finne fremgang og mestringsfølelse.

Reidun Heikvam .jpg

Madeleine Pünther

Jeg er utdannet spesialpedagog og audiopedagog med en mastergrad i audiopedagogikk fra Universitet i Oslo. 
 
I tillegg til erfaring som behandler av øresus og lydoverfølsomhet, har jeg flere års erfaring som spesialpedagog både i barnehage og skole.
 
For meg er det viktig at pasienten og jeg sammen finner mestringstrategier pasienten kan ta i bruk. Dette er viktig for at pasienten selv kan oppdage, og videre utnytte egne ressurser til å skape en bedre hverdag. 

Madeleine Pünther.jpg

Vi setter av god tid til hver enkelt pasient. Hvert tilfelle krever skreddersydde opplegg spesielt tilpasset ditt behov.

Med lang erfaring fra både psykologi og hørselspedagogikk får du gode råd om hva du kan gjøre for å få en bedre hverdag.

All behandling er utprøvd i forskning og 80% av våre pasienter rapporterer god bedring.

bottom of page