top of page

Om audiopedagogene våre

Reidun Heikvam

Gründer og daglig leder av audiopedagogen.no.

Vertinne i podcasten Pedagog med høye hæler.

I tillegg til mange års erfaring fra egen praksis med behandling av øresus og lydoverfølsomhet, har jeg solid erfaring som foredragsholder for rehabiliteringssentre, sykehus, interesseorganisasjoner og lokallag, skoler og foreninger.

Jeg er opptatt av at mennesker skal delta i sitt eget liv, snarere enn å bli en passiv aktør som bare venter på at noe skal skje. Dette er grunnbjelken i min praksis og jeg bruker lang tid med hver enkelt pasient for å finne fremgang og mestringsfølelse.

Reidun Heikvam .jpg

Madeleine Pünther

Jeg er utdannet spesialpedagog og audiopedagog med en mastergrad i audiopedagogikk fra Universitet i Oslo. I tillegg har jeg videreutdanning fra Høgskolen i Innlandet innen kognitiv terapi. 
 
Jeg har flere års erfaring som behandler av tinnitus og nedsatt lydtoleranse, men har også god erfaring som spesialpedagog både i barnehage og skole. 
For meg er det viktig at vi sammen finner strategier som kan bedre din hverdag med hørselsutfordringer. Ved å sammen kartlegge og se på helheten knyttet til dine utfordringer. Du er selv nødt til å gjøre innsatsen, men jeg vil gjerne følge og heie på deg i riktig retning. 

Madeleine Pünther.jpg

Bergithe Torsnes

Jeg er utdannet spesialpedagog og audiopedagog med en mastergrad i audiopedagogikk fra universitetet i Oslo.

 

I tillegg til erfaring som behandler av øresus og lydoverfølsomhet, har jeg flere års erfaring med hørselstap, CI og tegnspråk, og som spesialpedagog i både barnehage og skole.

 

Jeg stor tro på samarbeid, og mitt ønske er at vi sammen arbeider mot konkrete mål for å skape en bedre hverdag for deg.

Bilde Bergithe_edited.jpg

Vi setter av god tid til hver enkelt pasient. Hvert tilfelle krever skreddersydde opplegg spesielt tilpasset ditt behov.

Med lang erfaring fra både psykologi og hørselspedagogikk får du gode råd om hva du kan gjøre for å få en bedre hverdag.

All behandling er utprøvd i forskning og 80% av våre pasienter rapporterer god bedring.

bottom of page