Foredrag og media

Reidun Heikvam har spesialisert seg på å holde foredrag for både pasienter, pårørende og helsepersonell over hele landet.  Foredraget spisses etter deres behov, både for målgruppe og lengde. Ønsker du eller din organisasjon å booke et foredrag eller veiledninger? Foredragspriser varierer etter omfang og hvor i landet det er.

HLF

Flere av HLF sine lokallag har bestilt foredrag av oss. Blant annet for Moss og omegn, Askim og Fredrikstad. Foredragene har vært populære når vi besøker deres deres samlinger for å fortelle om tinnitus og nedsatt lydtoleranse.

LHL

Vi har et godt samarbeid med LHL med fokus på slagrammede. Audiopedagog Reidun Heikvam har vært foreleser ved landssamlingen på Gardermoen og også for lokalllagene rundt om i Norge, hvor tidligere slagrammede og deres pårørende fikk informasjon om hva som kan gjøres.

Universitetet i Oslo

Flere i Norge sliter med det som heter tinnitus. I denne episoden tar masterstudentene Tine, Rikke og Erik opp temaet. De får storfint besøk av Audiopedagog Reidun Heikvam. Her drøfter de behandlingsmetoder knyttet til tinnitus. Finnes det håp for bedring?

Unicare Landaasen

Her holder Reidun Heikvam fast foredrag og kurs om tinntus og hyperacusis. Vi er imponert over fagkunnskapen som er samlet i et stort tverrfaglig team på Landaasen og pasientene opplever dette som et meningsfylt og godt tilbud.

TV2 – Otto har fått nok

Satireserien tar for seg ulike momenter som oppfattes irriterende i samfunnet - og i denne serien ble det misofoni Reidun Heikvam skulle forklare.

LHL hjerneslag logo.JPG

SlagNytt nr. 1 2020

Misofoni - Lydmesteren i Sandvika: En artikkel om Bentes erfaring med behandling hos oss.
Hvordan er det å rehabiliteres og behandle lydsensitivitet etter hjerneslag?