Foredrag og media

Jeg har spesialisert meg på å holde foredrag for både pasienter, pårørende og helsepersonell over hele landet. Jeg spisser foredraget etter deres behov, både for målgruppe og lengde. Ønsker du eller din organisasjon å booke et foredrag eller veiledninger? Foredragspriser varierer etter omfang og hvor i landet det er.

HLF

Jeg har holdt foredrag for flere av HLF sine lokallag. Blant annet for Moss og omegn, Askim og Fredrikstad. Foredragene har vært populære når jeg besøker deres deres samlinger for å fortelle om tinnitus og nedsatt lydtoleranse.

LHL

Jeg har et godt samarbeid med LHL med fokus på slagrammede. Jeg har vært foreleser ved landssamlingen på Gardermoen og også for lokalllagene, hvor tidligere slagrammede og deres pårørende fikk informasjon om hva som kan gjøres.

Utdanningsdirektoratet

Intervju til utdanning.no om hvordan jeg jobber som audiopedagog. Et hyggelig møte på min egen balkong i Oslo. 

Unicare Landaasen

Her holder jeg fast foredrag og kurs om tinntus og hyperacusis. Jeg er imponert over fagkunnskapen som er samlet i et stort tverrfaglig team her og pasientene opplever dette som et meningsfylt og godt tilbud.

TV2 – Otto har fått nok

Satireserien tar for seg ulike momenter som oppfattes irriterende i samfunnet - og i denne serien ble det misofoni jeg skulle forklare.

LHL hjerneslag logo.JPG

SlagNytt nr. 1 2020

Misofoni - Lydmesteren i Sandvika: En artikkel om Bentes erfaring med behandling hos meg.

Hvordan er det å rehabiliteres og behadle lydsensitivitet etter hjerneslag?