top of page

Foredrag og media

Reidun Heikvam har spesialisert seg på å holde foredrag for både pasienter, pårørende og helsepersonell over hele landet.  Foredraget spisses etter deres behov, både for målgruppe og lengde. Ønsker du eller din organisasjon å booke et foredrag eller veiledninger? Foredragspriser varierer etter omfang og hvor i landet det er.

Det har blitt en stor suksess med podcasten til Reidun, som omhandler tinnitus, nedsatt lydtoleranse, sorg og glede, sauset inn med psykologi, håp og erfaringer, fine fagfolk og andre interessante gjester

Pedagog med høye hæler

Pedagog med høye hæler.jpg

Karriereintervju hos UiO

Både Madeleine og Reidun er utdannet fra Universitet i Oslo. I dette intervjuet ble Madeleine intervjuet av UiO om hennes hverdag som audiopedagog ved audiopedagogen.no!

Dagbladet_logo.svg.png

Intervju i Dagbladet

Reidun Heikvam ble her intervjuet som fagperson av Dagbladet. Hun fortalte om vårt arbeid med nedsatt lydtoleranse og at det er gode prognoser for bedring ved disse vanskene. 

Hørselspodden_edited.jpg

Universitetet i Oslo

Flere i Norge sliter med det som heter tinnitus. I denne episoden tar masterstudentene Tine, Rikke og Erik opp temaet. De får storfint besøk av Audiopedagog Reidun Heikvam. Her drøfter de behandlingsmetoder knyttet til tinnitus. Finnes det håp for bedring?

_unicare.jpg

Unicare Landaasen

Her holder Reidun Heikvam fast foredrag og kurs om tinnitus og hyperacusis. Vi er imponert over fagkunnskapen som er samlet i et stort tverrfaglig team på Landaasen og pasientene opplever dette som et meningsfylt og godt tilbud.

Yrkesintervju

Vår audiopedagog Madeleine Pünther har blitt intervjuet om hennes virke som privatpraktiserende audiopedagog hos oss. 

LHL hjerneslag logo.JPG

SlagNytt nr. 1 2020

Misofoni - Lydmesteren i Sandvika: En artikkel om Bentes erfaring med behandling hos oss.
Hvordan er det å rehabiliteres og behandle lydsensitivitet etter hjerneslag?

_hlf.jpg

HLF

Flere av HLF sine lokallag har bestilt foredrag av oss. Blant annet for Moss og omegn, Askim og Fredrikstad. Foredragene har vært populære når vi besøker deres deres samlinger for å fortelle om tinnitus og nedsatt lydtoleranse.

_tv2.jpg

TV2 – Otto har fått nok

Satireserien tar for seg ulike momenter som oppfattes irriterende i samfunnet - og i denne serien ble det misofoni Reidun Heikvam skulle forklare.

_lhl.jpg

LHL

Vi har et godt samarbeid med LHL med fokus på slagrammede. Audiopedagog Reidun Heikvam har vært foreleser ved landssamlingen på Gardermoen og også for lokalllagene rundt om i Norge, hvor tidligere slagrammede og deres pårørende fikk informasjon om hva som kan gjøres.

bottom of page